Påsfilter - Acm Group

Påsfilter

Ett filterhus av hög kvalitet är en viktig komponent i ett filtersystem. Prestandan för en filterpåse eller patront, varav en del har en effektivitet på> 99% vid en given mikronklassificering, kan minskas om man kompromissar när man köper ett filterhus eller filterkärl. Våra partners tillverkar exceptionella filterhus för att passa alla krav och budgetar. Våra partners sortiment har utvecklats genom att ta hänsyn till kundernas krav och genom att tillämpa den omfattande kunskap som de fått genom att dessa företag har varit aktiva på filtreringsmarknaden i över 40 år.

Vårt omfattande sortiment av filter ger ekonomisk, tillförlitlig och kostnadseffektiv filtrering. Precisionskonstruktionen för varje filter garanterar hög prestanda, hållbarhet och effektivitet samtidigt som den överensstämmer med och överskrider de nödvändiga säkerhetsstandarderna. Våra innovativa och moderna design av filterhus säkerställer maximal filtreringsprestanda. Noggrann utveckling har lagts inom alla aspekter av vårt sortiment, från att erbjuda utmärkta filtersystem, till att erbjuda sinnrika och praktiska förslutningssystem.

Produktsortiment

HD Series

Allied Filter HD Series

Allied Filter HD Series

Allied Filter HD Series

 

 

 

 

HD11 och 12 filtret är utformat för tunga industriella applikationer och ger högsta möjliga prestanda i krävande processer. Med gjutna och precisionsbearbetade komponenter är det det mest moderna, innovativa och praktiska filterpåshuset som finns på marknaden. HD-serien har en förstklassig design som säkerställer ett minimum av ofiltrerad vätska. Den har spolmontering av filterpåsar, vilket gör det enkelt att byta ut, och är därför lämplig för användning med de mest aggressiva vätskorna.

RBF Series

Allied Filter RBF Series

Allied Filter RBF Series

Allied Filter RBF Series

 

 

 

 

RBF-serien är ett filterpåshus med sidoanslutningar. Den har en övre täcklock som hålls på plats av fällbara svängbultar med ögonmuttrar och tätningar med en enda o-ring. En av muttrarna fungerar som ett gångjärn. Täcklocket har också ett lockstopp och ett integrerat lyfthandtag och kan orienteras till 3 olika öppningspositioner. RBF-huset har en intern maskinbearbetad ring som rymmer både fasthållningskorg och filterpåse.

Multi Bag Filter Series

Multi Bag Vessel

Multi Bag Vessel

Multi Bag Vessel

 

 

 

 

Vi kan erbjuda kärl med flera påsar för applikationer som kräver höga flödeshastigheter eller en stor filtreringsyta. Standardutbudet av multipåshus innehåller från 4 till 16 filterpåsar, med större filterhus tillgängliga på begäran. Flödet delas lika genom varje filterpåse vilket säkerställer en jämn fördelning av arbetstrycket. Filterpåsarna hålls individuellt på plats med ett trepunktslås, som komprimerar filterpåsringen och ger en perfekt tätning med filterhuset.

DELTA Påsfilter

DELTA-BF

DELTA-BFS7

DELTA-BFS10G

 

 

 

 

DELTA påsfilter serie erbjuder en mängd olika modeller för alla applikationer där du behöver filtrera vatten-, viskösa- och super viskösa medier. Husen passar alla vanliga filterpåsar av storlek 1-4 (plastring eller metallring) och en filtreringsgrad från 1 µm upp till 1500 µm nominellt. DELTA påsfilter har ett robust och användarvänligt hölje och det är snabbt och enkelt att byta filterpåsar. Svetsade eller rostfria höljen och insatser av rostfritt stål samt höljen och insatser av plast finns tillgängliga.

Du är:
>
Påsfilter
Dela sidan: