Bright Green Plastics - Acm Group

Bright Green Plastics

Bright Green Plastics är ett innovativt företag inom plaståtervinning baserat i West Yorkshire i Storbritannien. De är experter inom återvinning av polyolefiner och har ett brett sortiment baserat på sorterad återvunnen råvara av PE och PP.

Med den unika patenterade mineralbaserade teknologin, BrightFusionTM , kan återvunnen PE/PP användas i mer avancerade och krävande applikationer, där virgin material i många fall har varit det enda alternativet. Dessa återvunna plaster är anpassade för specifika applikationer där egenskaperna skräddarsys för det aktuella ändamålet. Produktområdena är idag inriktade mot formsprutning, extrudering och biokompositmaterial.

När Imerys lanserade sitt Imerplast-sortiment 2013 öppnade det sig en möjlighet för ACM att ge sig in på denna marknad i Sverige. Efter att Imerys avyttrat Imerplast UK Ltd till investmentbolaget AIAC nylanserades bolaget som Bright Green Plastics i början av 2020.

ACM fortsätter denna satsning som distributörer för Bright Green Plastics och ser stora möjligheter med den unika BrightFusionTM-teknologin.

 

 

Du är:
>
>
Bright Green Plastics
Dela sidan: