ACM utökar samarbetet med Imerys - Acm Group
2021-12-22

ACM utökar samarbetet med Imerys

 

ACMs samarbete med Imerys, för distribution av deras sortiment av kaoliner och karbonater i Sverige, var grunden för etableringen av företaget 2007. Under åren sedan 2007 har detta samarbete växt till en ännu närmare relation med växande affärer och ytterligare produktgrupper. Detta har stärkt vår position inom flera av våra nyckel marknadssegment; Färg, Lim, Plast, Gummi, Byggprodukter och Kosmetik.

Under 2021 har vi kommit överens om att utöka samarbetet ytterligare. Våra nya distributionsavtal omfattar hela sortimentet från Imerys Performance Minerals till de nämnda marknadssegmenten i Sverige, vilket innebär att vi från 1 januari, 2022 kommer att inkludera talk och wollastonit i vårt erbjudande till den svenska marknaden. Utöver det kommer vi från 1 januari även vara utvald distributör för Imerys filtreringsmineraler i Sverige och Norge, vilket ger oss möjligheten att erbjuda högpresterande diatomit och perlit för filtrering av öl, vin, vegetabiliska oljor och för industriella applikationer

Vi ser fram emot att ta detta utökade ansvar som enda representant för Imerys Performance Minerals på den svenska marknaden och att bygga på en ny möjlighet i Norge. Vi är övertygade om att detta ytterligare kommer att förbättra vårt erbjudande till nya och befintliga kunder och stärka vår position i båda länderna.

Se gärna länken till Imerys press release!

Imerys press release – ACM expanded distribution partnership

 

Alla nyheter
Du är:
>
>
ACM utökar samarbetet med Imerys
Dela sidan: