Filterpåsar - Acm Group

Filterpåsar

Ett påsfiltersystem är en av de mest populära filtreringsmetoderna för applikationer med flytande processer. Det ger ett mångsidigt, kostnadseffektivt och konsekvent filtreringssystem som är lämpligt för ett brett spektrum av applikationer från små satsoperationer till bulkbearbetning. Påsfilterhöljen finns i ett brett utbud av material och storlekar och kan hantera alla vätsketyper och flödeshastigheter i området 1m3/tim till 640m3/tim. Ersättningsfilterpåsar väljs från ett så stort medieutbud som möjligt. Det erforderliga filtermediet bestäms av storleken på de partiklar som ska avlägsnas (0,5 – 1500 mikron), typen av partiklar som ska avlägsnas (deformerbar eller icke-deformerbar), den erforderliga retentionseffektiviteten (60 till> 99%) och mediernas kemiska och temperaturkompatibilitet.

Standard Filter Bags

Standard Filter Bags

 

 

 

 

Allied Filter Systems Ltd tillverkar vätskefilterpåsar av hög kvalitet för att passa filterkärl i standardstorlek, samt specialdesignade produkter på begäran. De ingående materialen har valts för sin renhet, jämna hög kvalitet och repeterbara prestanda. Filterpåsar finns i traditionell sydd form eller med en helt svetsad konstruktion och är utrustade med ett omfattande urval av ringar.

Extended Life Filter Bags

Extended Life Filter Bags

 

 

 

 

Ökad tjocklek hos filtermediet jämfört med den hos motsvarande standardfiltpåse möjliggör en ökad retention av partiklar. Dessutom har filtermediet med längre livslängd en graderad densitetsstruktur, dvs gradvis fångas mindre partiklar upp när vätskan följer en krökt bana genom mediet och förhindrar att filterpåsen sätter igen i förtid. Resultatet är ett filtermedium med högre smutshållfasthet, vilket leder till ökad livslängd på filterpåsen.

MBP 200 Series High Efficiency Filter Bags

MBP 200 Series High Efficiency Filter Bags

 

 

 

 

MBP 200-seriens högeffektiva påsar finns med en klass på 1-25 mikron och ger effektivitet >95%. Filterpåsen består av upp till 4 lager av smältblåst polypropenmedia, inklusive ett yttre hölje för att förhindra fibermigrering in i filtratet samt ge extra stöd till filtreringsmediet. Den höga densiteten hos fibrer med liten diameter jämfört med den hos ett standard nålfält ökar partikelretentionen, vilket leder till överlägsen och mycket effektiv filtrering.

MBP 300 Series High Efficiency Filter Bags

MBP 300 Series High Efficiency Filter Bags

 

 

 

 

Allied Filter Systems Ltd har utvecklat MBP 300-serien, ett unikt sortiment av absolutklassade filterpåsar från 1 – 10 mikron, med en verkningsgrad på >99% vid den angivna mikronklassificeringen. För processer som kräver absolut filtrering har användningen av filterpatroner tidigare varit den enda valda metoden för att uppnå hög prestanda i kritiska applikationer med förbrukningsbara filterelement.

Du är:
>
Filterpåsar
Dela sidan: