Färg & lack - Acm Group

Trots att lösningsmedelsbaserade färger till stor del har fasats ut och ersatts av vattenbaserade pågår en successiv höjning av miljö- och hälsokraven som ställs på färgtillverkarna. Det gör att de hela tiden måste hitta nya tekniska lösningar i utvecklingen av nya färger.

ACM har en viktig del i det här arbetet då vårt produktsortiment är baserat på naturliga mineraler.

Vårt sortiment av mineraler till färg, lack, spackel och tryckfärg utgörs av extenders, såsom kaolin, talk och kalciumkarbonat, matteringsmedel i form av diatomit och perlit samt specialmineraler som mica. Produkterna kan vara obehandlade, ytbehandlade och kalcinerade.

Additiver som fotoinitiatorer, UV-absorbenter och dispergeringsmedel utgör också en allt mer central del av våra affärer.

För att orsaka så liten miljöpåverkan som möjligt samarbetar ACM med tillverkare och leverantörer som ligger i framkant när det gäller att använda miljömässigt hållbara processer.

Produktnamn

Polwhite, Speswhite, Supreme, Optigloss, Polsperse, Polestar, Opacilite, Mistron, Mistrofil, Jetfine, Luzenac, Imercarb, Polcarb, Socal, Winnofil, Diafil, Celtix, Optimat, Ecoflat, Mica, DispStar, Chiguard, Chivacure, Tytan och DefomStar

Du är:
>
>
>
Färg & lack
Dela sidan: